Divatkreátor

Lájkolod?

Bulvár hírek

Nincs megjeleníthető elem

Facebookon

Divatkreátor TV2

Divatkreátor a TV2 új valóságsója ahol tehetséges divattervezők mérettetnek meg egymással. Az ifjú divatkreátorok a megasztár versenyzőinek ruháit készítik el.

Divatkreátor

2010.09.10. 15:43 | TV2 | Szólj hozzá!

A TV2 tehetségkutató versenyt hirdetett a fiatal, amatőr vagy nem ismert divattervezők számára, hogy megtalálják a 2010-es év Divatkreátorát. Az első műsorban a jelentkezők közül kiválasztanak 12 versenyzőt, akik 10 epizódon át küzdenek azért, hogy eljussanak az utolsó epizódig és a Megasztár 5 fináléjában mérhessék össze a tudásukat egymással.

A tehetséges tervezőknek különböző helyszíneken, különböző feladatokat kell ellátniuk melyeket a Megasztár 5 stylistjai ellenőriznek. A verseny elsődleges célja, hogy a Megasztár 5 versenyzőinek, az aktuális szombati megmérettetésre kreatív, egyedi a versenyzőkhöz illő ruhakollekciókat tervezzenek.

Divatkreátor Videó

Divatkreátor feladatok

Ilyen témák lesznek pl. - tervezz ékszerekből, tervezz barkácsboltból, tervezz csak fehérből, stb. A tervezők minden műsor elején sorsolással kapják meg az arra hétre eső Megasztár alanyukat.


A feladatokat a Megasztár 5 szombati eseményén kell debütálniuk a versenyzőknek, amikor a tervezett ruhákban a Megasztár versenyzők élő adásban szerepelnek. A tervezett ruhákat egy 4 fős szakmai zsűri értékeli és a legkevésbé jól teljesítő tervezőt kiszavazzák. Így a Megasztár versenyzőkkel együtt a divattervezők száma is csökken.

  • Műsor neve: Divatkreátor
  • Műsor hossza: heti 22 perc
  • Széria: 12 epizód
  • Tervezett kezdés: 2010. szeptember 25.
  • Műsor ideje: Kedd esti műsorblokk

A bejegyzés trackback címe:

https://divatkreator.blog.hu/api/trackback/id/tr932286533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása